KOCAELİ KANDIRA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURULARI

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Öğretmenlik Başvuruları
2021-2022 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURULARI

Ücretli Öğretmen Başvuruları  e-devlet üzerinden başlamıştır. Müdürlüğümüze ilk görevlendirmeler için son başvuru tarihi 01.09.2021 Çarşamba günü saat 17:00' dir. Ücretli Öğretmenlik Başvurusu yapmak için tıklayınız.

 

 

E-DEVLET 2021 ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?    E-Devlet üzerinden ücretli öğretmenlik başvurusu yapacak olan vatandaşlar, şu adımları takip edecek;

1-Öncelikle başvuru ekranına girecek olan ücretli öğretmen adayları, kimlik bilgilerinin olduğu ekranla karşılaşacak.  

2- İletişim bilgileri, Milli Eğitim İl veya İlçe Müdürlüğü'nün öğretmen adayıyla iletişim kurabilmesi için önem arz ettiğinden, bu bölümün doğru incelenmesi, yanlışlık varsa düzeltilmesi gerekecek.  

3- Eğitim bilgileri bölümünde yer alan; "Formasyonum var." , "Köy Okullarında Çalışmak İstiyorum.", "Milli Eğitim Bakanlığından Emekli Oldum." , Yurt dışı eğitim kurumlarından mezun oldum ve YÖK denkliğim var ya da Eğitim Enstitüsünden mezun oldum." seçenekleri incelenerek, varsa ilgilendiren seçenek tercih edilecek.

4- Yukarıdaki bilgiler tamamlandıktan sonra 'Kaydet ve İlerle' butonuna basılmalıdır.  

5- 'Kaydınız başarıyla oluşturulmuştur. Tercih bilgilerinizi aşağıdan girmeye başlayabilirsiniz.' bildiriminin karşınıza çıkmasının ardından ön lisans ve lisans mezuniyeti bilgileriniz içerisinden tercihinize esas olan mezuniyet bilginizi belirtilen alandan seçmeniz zorunlu olacak.  

6- İl ve ilçe tercihiniz ile birlikte branş belirtmeli, ikinci dönem de bu tercihlere göre çalışmak istiyorsanız 'İlgili tercihimin ikinci dönemde de geçerli sayılmasını istiyorum.' seçeneğini işaretlemelisiniz.  

Not: E devlet üzerinden başvuru yapılırken 2021-2022 eğitim öğretim yılının seçilmesine dikkat ediniz. Aksi durumda başvurunuz görünmeyecektir.

2. dönem için çalışmak istemiyorum seçeneğini işaretleyen vatandaşlarımız 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sonunda fikrini değiştirmeleri durumunda tekrar başvuru yapmaları gerekmektedir.  


2021 ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Çarşı Mah. İzmit Cad. No7 Kandıra Kocaeli Türkiye 41600 - 0262 551 30 56 36 06

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.